کارشناس مسئول بهداشت محیط گچساران از برگزاری کارگاه دوروزه بهداشت مواد غذایی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهید علیزاده گچساران خبر داد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط گچساران از برگزاری کارگاه دو روزه بهداشت مواد غذایی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهید علیزاده گچساران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت گچساران؛ سامان مرادی هدف از برگزاری این کارگاه زا ارتقاء کیفیت بازرسی کارشناسان بهداشت محیط، آشنایی با روشهای مختلف نگهداری مواد غذایی، عوامل فساد، مخاطرات و بیماریهای منتقله، آشنایی با انواع تبلیغات مواد غذایی و راه های تشخیص مواد غذایی استاندارد از غیراستاندارد عنوان نمود.
مرادی خاطر نشان کرد: رشد روز افزون جمعیت و به تبع آن افزایش نیازمندی به منابع غذایی ایمن و بهداشتی، ضرورت نظارت مستمر و علمی به مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی اهمیت ارتقاء کیفیت بازرسی کارشناسان را دوچندان نموده و تلاش پیگیر و مستمر کارشناسان در جهت رسیدن به این مهم را می طلبد.
بر پایه این خبر؛ کارگاه دو روزه بهداشت مواد غذایی، با حضور کارشناسان بهداشت محیط مراکز جامع سلامت شهری و روستایی مرکز بهداشت شهید علیزاده گچساران درسالن اجتماعات این مرکز برگزار شد.